آشپزی ایرانی

ضد کپک زدگی مرباوترشی

دوشنبه, ۱۶ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۴۳ ق.ظ

اگر می خواهید مربا یا ترشی هایتان کپک نزند به ترشی ها مقداری گلپر وبه مربا مقداری دارچین اضافه کنید ،این مواد چون خاصیت ضد عفونی کننده ای دارند مانع از کپک زدن ترشی و مربا می شوند .

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۱۶
somaye sajadi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی