آشپزی ایرانی

نکات ریز و جالب آشپزی

شنبه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۴۳ ق.ظ

نکات ریز جالب و خواندى در آشپزی ؛


 _ برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد .




 _ برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.




 _ برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.




 _ برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه.



 _ برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش.




 _ برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید.




 _ برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید.




 _ برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو آبش کمی زرد چوبه اضافه کنید.



 _ برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته

ترفندهای سرآشپز !



 _ برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید




 _ برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید.


 _ برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید .


 _ برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید .




 _ برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود .


 _ اگر میخواهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خمیرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .




 _ برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید.



 _ برای ترد شدن گوشت

روی همه قسمت های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید .




 _ برای بهتر رنگ دادن زعفران :

هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست .




_ خانمهای کدبانو به نزدیک ترین سوپرمارکت بروید  و یک بسته جو پرک بخرید بعد بیاین خونه و آن را آسیاب کنید حالا ما چی داریم ؟ 

پودر جو 

بعد توی هر خورشتی که پختین نصف قاشق غذا خوری یا حتی یه قاشق غذاخوری بریزید .

اول : آب خورش غلیظ میشه 

دوم: اصلا و ابدا روی طعمش تاثیری نداره 

سوم: 

موهاتون پر پشت می شه و تمام ویتامین های گروه b  هر روز به بدنتون می رسه 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۳۱
somaye sajadi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی