آشپزی ایرانی

جوجه کباب متفاوت کشمیری

جمعه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۰۶ ق.ظ


جوجه کباب متفاوت کشمیری؛


چرا همیشه که حرف از کباب کردن جوجه می افتد، آقایان باید دست به کار شوند؟ یکبار هم جوجه کباب خانومانه بخوریم. قرار است یک جوجه کباب متفاوت با سس متفاوت تر از همیشه درست کنیم، یک جوجه کباب متفاوت و خوشمزه که خیلی هم زود درست می‌شود.


مواد لازم برای 3 نفر


600 گرم مرغ بدون استخوان ( سینه یا فیله )

2/1 ق چ پودر زیره سیاه

2/1 ق چ پودر فلفل قرمز

2/1 ق چ پودر فلفل سیاه

2/1 ق چ پودر سیر

1 پیمانه ماست سفت و پرچرب


مواد لازم برای تهیه سس


1 عدد پیاز کوچک (ریز شود)

1 عدد فلفل دلمه ای متوسط (ریز شود)

2 ق س آب لیموی تازه

2 عدد هل سبز با پوست

4 عدد گوجه فرنگی (بدون پوست ریز شده)

100 گرم پنیر

3 ق س گشنیز خرد شده

2/1 ق چ زیره سیاه

نمک و فلفل به مقدار کافی

 روغن به میزان لازم

3 عدد سیخ چوبی


طرز تهیه:


1. ابتدا مرغ را به تکه های بزرگ برش بزنید و در ظرفی در دار بریزید. ادویه ها و ماست را اضافه کرده ، در ظرف را بسته و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید.


2.  در تابه ای کمی روغن بریزید. پیاز و فلفل دلمه ای را در تابه ریخته، تفت دهید. هل را با پوست به مواد اضافه کرده و سپس گوجه فرنگی ، آب لیموی تازه  زیره سیاه و گشنیز را داخل تابه ریخته و خوب هم بزنید. 


3. حالا حرارت را کم کنید تا جایی که آب گوجه فرنگی کم شده و به خورد مرغ برود. حرارت را خاموش کرده و مرغ ها را از داخل سس بیرون آورده و به سیخ بکشید. آنها را داخل تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنیدتا طلایی و پخته شود. 


4. مرغ های پخته و سرخ شده را داخل ظرف مورد نظر گذاشته، روی آن سس گوجه مانده در تابه را بریزید. در آخر پنیر ریز شده را به آن اضافه کنید. غذا آماده سرو  است.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۳۰
somaye sajadi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی