آشپزی ایرانی

اسلایس پسته

جمعه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۳۸ ب.ظ

روش تهیه اسلایس پسته

 

 

مواد لازم :

کره ذوب شده ۱۸۵ گرم

آرد ساده ۳۰۰ گرم

شکر (کالستر شوگر) ۱۵۰ گرم

پسته خرد شده ۱۵۰ گرم

 یک عدد تخم مرغ کامل، و۱ عدد زرده 

کره ۶۰ گرم

عسل ۵ قاشق غذاخوری

خامه ۲/۱پیمانه

شیر عسل ۴/۱پیمانه

طرز تهیه :

آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب ۳۰×۲۰ که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد روی  آن را ( که تهیه ی آنها را در ذیل توضیح داده ام)  رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.

طرز تهیه روی شیرینی :

شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.

خ

کرم شکلاتی ؛


شیر ۱پیمانه زرده تخم مرغ ۱عدد نشاسته ذرت ۱ق س شکلات ۳۰گرم خامه۵۰گرم پودر ژلاتین ۱ق س شکر ۲\۱پیمانه پودر کاکائو ۱_ق س 

پودر ژلاتین رو در اب سرد پاشیده روی بخار کتری میزاریم 

نیمی از شکر و زرده رو میزنیم تا کشدار بشه شیر نشاسته و پودر کاکائو و بقیه شکر رو مخلوط رو حرارت ملایم هم میزنیم غلیظ بشه زرده رو با سرعت ریخته و مخلوط میکنیم شکلات رو اضافه میکنیم بعد که ذوب شد حرارت رو خاموش میکنیم و خامه رو اضافه میکنیم ودر اخر ژلاتین شفاف رو می ریزیم و مخلوط می کنیم سپس می ریزیم تو ظرف سرو میزاریم یخچال ببنده.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۳۰
somaye sajadi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی